Behandlingar

Botulinumtoxin är ett ämne som gör att signalsubstansen blockeras till muskeln vilket gör att rörelsen uteblir. Detta medför att rynkor och linjer minksas. Resultat börjar visas efter ca 3 dagar men uppnår full effekt efter 14 dagar. Behandlingen sitter i 3-6 månader och brukar hålla längre för varje gång man utför behandlingen.


Fillers består av Hyaluronsyra som även finns naturligt i kroppen. Den binder fukt och används därför till både utslätning och volymgivande behandlingar.


Microbotox innebär att botox, hyaluronsyra samt vitaminer stämplas in i huden. Detta med en behållare med 20 supertunna nålar. Resultatet blir en härlig lyster, minskade porer, reducerad talgproduktion samt en generell hudförbättring. 


Att tänka på innan behandling:

Du bör inte ha druckit alkohol eller tagit värktabletter inom kategorin NSAID, till exempel Ipren, Voltaren, magnesyl; treo. Detta ökar risken för blåmärken och blödningar. Alvedon och Panodil går bra att använda.


Att tänka på efter behandling:

Du ska undvika träning, sola, basta och andra svettiga aktiviteter då infektionsrisken i nålsticken ökar.

Gällande Botoxbehandlingar 

rekommenderas att inte ligga ner inom 4 timmar efter behandling, tänk därför på att inte boka för sen tid (Detta gäller endast vid behandling av Botox)


Touch up inom 3 veckor ingår i priset. Det innebär att vi korrigerar eller fyller på vid behov. OBS! Det är ditt ansvar som kund att boka denna tid. Efter 3 veckor debiteras du ordinarie kostnad.

Botox


1 område

2000 kr

2 områden

2500 kr

3 områden

3000 kr

Hyperhidros (svettningar i armhåla)

3500 kr


Fillers

Läppar 0,5 ml

2500 kr

Läppar 1 ml

 3000 kr


Microbotox

2500 krinfo@gavleinjektioner.se

Västra Islandsgatan 8

802 50 Gävle

Copyright @ All Rights Reserved